‘Zomeryoga’ nu in juni en juli een gratis proefles

Zomeryoga

De zomer staat weer voor de deur. Wat is er nu fijner om je zomer helemaal relaxt en met een positieve mindset te beginnen.

We beginnen de les met een korte meditatie, waarna we het lichaam opwarmen met een Zonnegroet. Hierna zullen we verschillende asana’s uitvoeren in een rustig tempo in een mooie zachte flow. De asana’s helpen je om bewuster in het leven te staan. Tijdens het beoefenen van de houdingen ben je geconcentreerd bezig en komen je gedachten tot rust. In een les zullen we staande houdingen, balans houdingen, zittende en liggende houdingen afwisselen. Als afsluiting mag je ontspannen in Savasana, de eindontspanning.

Houdingen zijn voor iedereen aan te passen naar ieders fysieke kunnen. Yoga is goed voor het genezen en voorkomen van blessures, door het bewust omgaan met je lichaam, jouw grenzen leren herkennen en respecteren.

Na de yogales voel je je weer energiek en ontspannen.

Wil je dit ook ervaren of ben je nieuwsgierig naar wat yoga voor jou kan betekenen? Geef je dan op via info@studiolotus.nl voor een gratis proefles ‘Zomeryoga’ in de maand juni en juli. Ik geef Zomeryoga t/m 26 juli.

Doe je ook mee?

Ik geef les op dinsdagavond in Hoogland op landgoed de Coelhorst om 19.00 uur (les 75 min) en op woensdagavond in Leusden, Antares om 19.30 uur (les 60 min).

Lieve groeten,

Mirte