Beginnerscursus Yoga NIEUW in Leusden en Hoogland

voordelen van yoga

De Beginnerscursus Yoga is er voor iedereen die wil ontdekken of yoga wat kan toevoegen aan haar/zijn leven. Voor iedereen die met een goede gezondheid en vol energie van het leven wil genieten!

Yoga zorgt voor een goede gezondheid van lichaam en geest. Dat kunnen we wel gebruiken in de huidige hectische maatschappij waarin wij leven. Het aantal mensen wat yoga beoefend neemt nog altijd toe. Er is veel vraag naar yoga en mensen willen leren om bewuster in het leven te staan en zo stress te reduceren. Nog nooit eerder worden mensen zoveel blootgesteld aan prikkels van buitenaf. Het continue gebruik van multimedia, overdaad aan reclame en het combineren van werk en gezin zorgt ervoor dat de mensheid in een continue ‘fight and flight’ modus leeft. Voor even kan dit geen kwaad, maar als het stressniveau niet af en toe wordt verminderd, kunnen er gezondheidsklachten ontstaan. Het goede nieuws! Yoga kan hier zeker bij helpen. Met de Beginnerscursus Yoga weet je straks zelf of yoga iets voor jou kan betekenen.

Ben je bang dat yoga te zweverig is of weet je misschien niet wat yoga inhoudt en of het iets kan toevoegen aan jouw leven? Je kan je opgeven voor de Beginnerscursus Yoga welke 24 mei 2017 van start zal gaan bij voldoende aanmeldingen bij Antares, Maximaplein 7 in Leusden-Zuid. In Hoogland zal de Beginnerscursus Yoga starten op 23 mei 2017 bij voldoende aanmeldingen (de Coelhorst, Hoogland-West).

In deze korte Beginnerscursus Yoga van zes opbouwende lessen zal ik de basistechnieken van de meest voorkomende yogahoudingen uitleggen en gaan we deze beoefenen. Daarnaast zal in iedere les ook aandacht geschonken worden aan onderwerpen als filosofie, de yoga geschiedenis, ademhalingstechnieken, energie en hoe je yoga kan toepassen in het dagelijks leven.

Na deze Beginnerscursus Yoga weet je wat yoga is en wie weet heb ik je wel zo enthousiast gemaakt voor yoga dat ook jij je verder gaat verdiepen in yoga en het een plekje geeft in je leven.

Wil je meer informatie of wil je je opgeven voor de Beginnerscursus Yoga stuur dan een e-mail naar info@studiolotus.nl